LG Innotek plănuiește ridicarea unei fabrici în Vietnam pentru dezvoltarea de module foto ce vor ajunge pe iPhone 8

910 ori
<b>LG Innotek plănuiește ridicarea unei fabrici în Vietnam pentru dezvoltarea de module foto ce vor ajunge pe iPhone 8</b>Prin intermediul unui raport emis de către publicația Korea Economic Daily, aflăm astăzi că sud-coreenii de la LG plănuiesc ridicarea unei fabrici în Vietnam unde ar urma să fie dezvoltate module foto pentru iPhone 8. Această locație ar fi fost aleasă

În luna mai a acestui an aflam faptul că Apple ar fi ales LG drept furnizor principal pentru modulele foto duale ce ar urma să ajungă la bordul lui iPhone 7 Plus, și asta pentru că Sony nu putea acoperi cererea primită din Cupertino. Se pare că parteneriatul dintre firma sud-coreeană și Apple va continua și anul viitor când pe piață este așteptat modelul aniversar iPhone 8 ce marchează aniversarea de 10 ani de la primul smartphone al companiei.

Detalii despre acest lucru sosesc din partea ziarului Korea Economic Daily ce raportează faptul că LG Innotek plănuiește ridicarea unei fabrici pentru producerea de camere foto destinate smartphone-urilor LG și Apple. Această unitate ar urma să fie construită în Vietnam, locație unde forța de muncă este foarte ieftină comparativ cu cea din Coreea de Sud.

De asemenea, sud-coreenii vor beneficia și de un soi de implus pentru creșterea marjei de profit odată cu punerea în funcțiune a noii fabrici. Aflăm totodată și faptul că la scurt timp de la apariția acestei știri în presă, acțiunile LG Innotek au crescut cu 7.4% pe seama informațiilor cu privirea la deschiderea unei noi unități.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×