RCS&RDS crește traficul de date în Roaming Național de la 100 la 300 MB!

1.998 ori
<b>RCS&RDS crește traficul de date în Roaming Național de la 100 la 300 MB!</b>Dacă &icirc;n ograda altor operatori din Rom&acirc;nia, nu prea vedem modificări majore aduse sub forma extraopțiunilor, iată că atunci c&acirc;nd vine vorba de RCS&RDS, lucrurile stau ceva mai diferit. Astfel, &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi,...

Dacă în ograda altor operatori din România, nu prea vedem modificări majore aduse sub forma extraopțiunilor, iată că atunci când vine vorba de RCS&RDS, lucrurile stau ceva mai diferit. Astfel, începând de astăzi, abonații Digi vor beneficia de o creștere a traficului de date în roaming național de la 100 la 300 MB.

Aflați totodată și faptul că odată ajunși la limita de 300 MB, serviciul de date în roaming național se va sista pe luna curentă, urmând ca repunerea sa în funcțiune să aibă loc luna viitoare. Totuși, partea de voce nu va fi afectată de această restricție impusă.

După cum știți, termenul de “roaming național” face referire la faptul că utilizatorii de cartele SIM RCS&RDS, pot utiliza și accesa internetul și în zonele în care rețeaua DigiMobil nu are acoperire. Deși informațiile nu au fost făcute oficiale, ne așteptăm ca RDS să vină cu un comunicat de presă cât de curând posibil. Pe forum discutăm aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×