RCS&RDS crește traficul de date în Roaming Național de la 100 la 300 MB!

1.976 ori
<b>RCS&RDS crește traficul de date în Roaming Național de la 100 la 300 MB!</b>Dacă &icirc;n ograda altor operatori din Rom&acirc;nia, nu prea vedem modificări majore aduse sub forma extraopțiunilor, iată că atunci c&acirc;nd vine vorba de RCS&RDS, lucrurile stau ceva mai diferit. Astfel, &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi,...

Dacă în ograda altor operatori din România, nu prea vedem modificări majore aduse sub forma extraopțiunilor, iată că atunci când vine vorba de RCS&RDS, lucrurile stau ceva mai diferit. Astfel, începând de astăzi, abonații Digi vor beneficia de o creștere a traficului de date în roaming național de la 100 la 300 MB.

Aflați totodată și faptul că odată ajunși la limita de 300 MB, serviciul de date în roaming național se va sista pe luna curentă, urmând ca repunerea sa în funcțiune să aibă loc luna viitoare. Totuși, partea de voce nu va fi afectată de această restricție impusă.

După cum știți, termenul de “roaming național” face referire la faptul că utilizatorii de cartele SIM RCS&RDS, pot utiliza și accesa internetul și în zonele în care rețeaua DigiMobil nu are acoperire. Deși informațiile nu au fost făcute oficiale, ne așteptăm ca RDS să vină cu un comunicat de presă cât de curând posibil. Pe forum discutăm aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×