Apple confirmă evenimentul programat pe 25 martie, asociat cel mai probabil serviciului său de streaming video

850 ori
<b>Apple confirmă evenimentul programat pe 25 martie, asociat cel mai probabil serviciului său de streaming video</b>Apple nu prea a mai organizat evenimente separate de WWDC sau cel tradiţional din toamnă de ceva vreme, deci confirmarea unei conferinţe pe 25 martie 2019 e cel puţin bizară. Apple a confirmat că va anunţa "ceva"

Apple nu prea a mai organizat evenimente separate de WWDC sau cel tradiţional din toamnă de ceva vreme, deci confirmarea unei conferinţe pe 25 martie 2019 e cel puţin bizară. Apple a confirmat că va anunţa "ceva" pe 25 martie şi toate indiciile duc spre un serviciu de streaming video.

Conferinţa va avea loc pe 25 martie la Steve Jobs Theater în cadrul Apple Park Campus, iar invitaţiile au început să ajungă la jurnalişti. Teaserul postat de Apple pe site-ul oficial seamănă cu un generic de film, deci clar e ceva legat de producţii video, eventual şi de jocuri. Se zvonea la un moment dat ca Apple şi Google au în plan servicii de streaming de jocuri.

Apple

Sursele afirmă că Apple are gata şi un serviciu premium de ştiri la pachet cu acest debut. Serviciul său nou de streaming va fi un rival pentru Netflix, Amazon Prime Video, Hulu sau Disney+. Va debuta în această vară, iar pentru a cimenta relaţia cu Hollywood-ul, Apple a invitat actriţele Reese Witherspoon şi Jennifer Aniston la conferinţă.

Compania din Cupertino a mai folosit teaserul "It's Show time" şi în 2006 când începea să ofere filme prin iTunes, deci e clar ce se pregăteşte aici. Cum vânzările de iPhone-uri au scăzut în 2018, gigantul american va vrea să îşi recupereze profiturile din servicii, începând cu cel de streaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×