BitTorrent anunță Sync, un serviciu de stocare În cloud și partajare

739 ori
<b>BitTorrent anunță Sync, un serviciu de stocare În cloud și partajare</b>Serviciile de stocare și backup în cloud sunt la mare căutare în ziua de azi și numeroase branduri și companii de la care nu v-ați fi așteptat intra în acest domeniu. BitTorrent se număra acum printre acestea, anunțând un nou serviciu de...

Serviciile de stocare și backup în cloud sunt la mare căutare în ziua de azi și numeroase branduri și companii de la care nu v-ați fi așteptat intra în acest domeniu. BitTorrent se număra acum printre acestea, anunțând un nou serviciu de backup în cloud numit Sync.

Sync oferă și câteva funcții care îl scot în evidență fața de rivalii săi, precum faptul că veți folosi puternicele servere BitTorrent pentru a transfera fișiere de pe un device pe altul. Printre avantaje se numără în acest caz și faptul că nu veți fi restricționați la dimensiunea fișierelor și spațiul ocupat. DropBox și SkyDrive vă limitează când vine vorba de spațiul ocupat de foldere pentru sincronizare. DropBox oferă 2 GB gratuit și apoi trebuie să plătiți pentru spațiu în plus.

BitTorrent Sync e complet gratuit, fără limită și probabil vă întrebați care e "the catch". Ei bine, Sync nu e încă gata de utilizare pentru publicul de masă, asta dacă nu vreți să riscați testarea unui serviciu pre-alpha. Peste câteva luni serviciul va fi disponibil pentru toți utilizatorii BitTorrent fără probleme. Credeți că va avea succes?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×