Apple iPad Pro (Plus) ar putea aduce o carcasă cu grosime de 7 mm

Autor:  | Publicat în:  Apple 811 ori
<b>Apple iPad Pro (Plus) ar putea aduce o carcasă cu grosime de 7 mm</b>în timp ce specificațiile posibilei tablete iPad Pro sunt încă necunoscute, iată că astăzi unele zvonuri ajunse pe platforma chineză Weibo ne dezvăluie faptul că acest model ar putea fi numit iPad Plus. De asemenea, se pare că și carcasa sa va...

în timp ce specificațiile posibilei tablete iPad Pro sunt încă necunoscute, iată că astăzi unele zvonuri ajunse pe platforma chineză Weibo ne dezvăluie faptul că acest model ar putea fi numit iPad Plus. De asemenea, se pare că și carcasa sa va fi una foarte subțire, aceasta urmând a măsura doar 7 mm.

Totodată, ni se aduce la cunoștiință că tableta va sosi cu un display Quad HD de 12.9 inch și cu o baterie de 11.000 mAh, unitate ce reprezintă o creștere cu până la 150% a capacității comparativ cu actuala generație iPad Air.

Vom primi și suport pentru diferite carcase și huse, dar și 4 difuzoare ce vor fi plasate 2 câte 2 în partea de sus, respectiv de jos a tabletei. Această sursă ne prezintă și faptul că Apple ar putea introduce 3 versiuni de mărimi diferite ale terminalelor iPhone în acest , informație ce sugerează un posibil iPhone de 4 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×