eMAG introduce o nouă taxa controversată la plata cu ramburs a comenzilor; Iată despre ce e vorba!

3.780 ori
<b>eMAG introduce o nouă taxa controversată la plata cu ramburs a comenzilor; Iată despre ce e vorba!</b>eMAG pare a fi luat o măsură extremă pentru a încuraja plată cu cardul. Conform unor membri ai grupului de Facebook Mobilissimo.ro, mai nou dacă selectezi să plăteşti ramburs (cash) produsele de la eMAG eşti taxat cu 2.5, până la 5 lei în plus.

eMAG pare a fi luat o măsură extremă pentru a încuraja plată cu cardul. Conform unor membri ai grupului de Facebook Mobilissimo.ro, mai nou dacă selectezi să plăteşti ramburs (cash) produsele de la eMAG eşti taxat cu 2.5, până la 5 lei în plus. Avem detalii mai jos.

La selecţia modalităţii de plată, ai pe lângă ordin de plată, Internet Banking, rate online sau card şi "Ramburs la curier". Aşa numita "taxa pentru procesarea platii la livrare" este de 5 lei și se aplică când plăteşti cash la livrare. Ți se recomandă să plăteşti cu cardul online tot acolo, scris cu galben. Multă lume plătea deja cu cardul, dar aici intervine celebra zicală "Carrot not the stick". Adică motivează-mă nu mă pedepsi dacă vrei să adopt ceva nou.

Dacă tot vor să facă plata cu cardul „o normă”, atunci ar trebui să ofere reduceri sau cadouri, nu să pedepsească cu extra cost. Ştiu că erau deja ceva oferte, dar judecând după zecile de comentarii la postarea originală de pe Facebook, lumea e mai degrabă supărată de nouă taxă. Ce faci dacă nu ai cardul la îndemână, dacă e sistemul picat sau nu mai ai destui bani pe card, dar ai cash să plătești la livrare!?

Ce faci dacă ai o bancă hrăpăreaţă care ia comision încă nişte leişori la fiecare tranzacţie de gen? Ajungi să dai şi 10 lei în plus degeaba, după ce ai plătit şi transportul în unele cazuri. Cum vi se pare decizia eMAG? Nu cred că retailer-ul avea nevoie de publicitate negativă acum după ce reclama cu Mihai Sora i-a atras ceva critici..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×