eMAG.ro cumpără firma de curierat Sameday, continuă dezvoltarea de servicii premium de livrare

2.144 ori
<b>eMAG.ro cumpără firma de curierat Sameday, continuă dezvoltarea de servicii premium de livrare</b>Astăzi eMAG a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă achiziția firmei de curierat SameDay și totodată planurile de a continua dezvoltarea serviciilor premium de livrare a produselor comercializate. Ni se dezvăluie faptul că această colaborare

eMAG.ro a anunţat achiziţionarea firmei de curierat Sameday, care dezvăluise recent că va fi delistată de la Bursă. După tranzacţie retailerul va deţine 80% din acţiunile companiei de curierat, iar Lucian Baltaru, CEO Sameday va deţine restul de 20%.

În viitor Sameday îşi va continua activitatea ca brand independent în zona de curierat premium, cu servicii de livrare în 2 ore în multiple oraşe din România. Firma oferă şi servicii de livrare şi preluare a produselor în anumite intervale orare, dar şi livrarea şi instalarea de produse voluminoase. În plus, au şi servicii de curierat seara şi în weekend.

Lucian Baltaru, CEO Sameday afirmă că pe viitor se vor dezvolta serviciile din zone precum cea medicală, bancară, poştală şi media/advertising. CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu declarase de mai multe ori că nu doreşte lansarea unei firme proprii de curierat, dar a preluat Sameday pentru a oferi servicii premium, pe lângă cele actuale ale retailerului. 

Oficialul a reafirmat suportul pentru firmele locale care se ocupă de livrari, cu care eMAG.ro are parteneriate şi dorinţa de a accelera acele colaborări. Asteptati-vă deci la livrări eMAG cât mai rapide acum şi la servicii premium de livrare ca opţiune, cu program extins şi în weekend şi seară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×