Wistron ar urma să dea startul producției de iPhone-uri în India chiar de luna viitoare

926 ori
<b>Wistron ar urma să dea startul producției de iPhone-uri în India chiar de luna viitoare</b>CEO-ul Apple a avut multe vizite în India de-a lungul ultimului an, totul cu scopul de a finaliza parteneriatul cu Wistron și autoritățile indiene prin care se vor produce iPhone-uri Made in India. După ce anterior aflam chiar din partea ministrul IT din

În ultimul an CEO-ul Apple, Tim Cook, a realizat numeroase vizite în India cu scopul de a întări parteneriatele cu autoritățile indiene și cu cei de la Wistron. Acest din urmă ODM urmează a produce iPhone-uri Made in India și dacă anterior aflam chiar din partea ministrului IT din statul indian Karnataka faptul că producția acestor dispozitive va debuta în aprilie, iată că acum avem parte de un update. 

Detaliile cele noi vin tot din partea oficialilor din statul Karnataka și aflăm că Wistron va demara un program trial de producție al terminalelor iPhone chiar din luna mai. Testul va avea loc în cadrul fabricii din Penya, asta chiar și în situația în care Apple încă așteaptă decizia guvernului central referitoare la concesiile de taxe pe care le-a cerut.

Din câte ni se dezvăluie, primul terminal ce va fi asamblat în cadrul noii fabrici Wistron va fi nimeni altul decât compactul iPhone SE care de curând a primit de curând o variantă cu 128 GB de stocare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×