Jucator mare și peste hotare: eMAG.ro deține 50% din retailul online din Bulgaria

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.015 ori
<b>Jucator mare și peste hotare: eMAG.ro deține 50% din retailul online din Bulgaria</b>Se pare ca eMAG.ro are o cota insemnata de piata nu doar in Romania, ci si la vecinii nostri de la sud. Aflam de pe Mediafax că retailerul de pe locul 1 în țara noastră deține 50% din piața de retail online din Bulgaria. Această evoluție are loc...

Se pare ca eMAG.ro are o cota insemnata de piata nu doar in Romania, ci si la vecinii nostri de la sud. Aflam de pe Mediafax că retailerul de pe locul 1 în țara noastră deține 50% din piața de retail online din Bulgaria.

Această evoluție are loc la un an după lansarea locală și se estimează că eMAG.ro va deveni peste un an lider de piață și în Ungaria, unde a debutat cu o lună în urmă. Deja în Ungaria eMAG.ro primește 100 de comenzi pe zi, iar retailerul se va întâlni pe acea piață cu jucători mari precum Tesco. Directorul general eMAG, Iulian Stanciu a oferit și câteva cifre cu privire la performanța companiei.

Astfel, eMAG.ro reprezintă 180.000 de produse, 18.900 de comenzi pe zi și 3.000 de tiruri de marfă și 700 de angajați în acest moment. Compania investește anual 1 milion de euro în logistică și 2 milioane de euro în software. Magazinul online e controlat de grupul sud-african Naspers prin intermediul firmei Dante International.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×