evoMAG.ro are acum haine noi, vine cu un design modern pe desktop

1.488 ori
<b>evoMAG.ro are acum haine noi, vine cu un design modern pe desktop</b>De astăzi site-ul evoMAG.ro are un nou design pentru platforma de vânzări online pe desktop, noutățile principale fiind reprezentate de către interfața actualizată ce este acum mai curată și mai modernă. Aruncăm o privire rapidă asupra acestor

Aşa cum şade bine la trecerea într-un alt anotimp au loc schimbari de haine şi respectiv schimbări de look. Cu această ocazie evoMAG.ro a primit o nouă interfaţă, mai curată si modernă, asupra căreia am aruncat o privire rapidă.

evoMAG

La timp pentru a sublinia precomenzile de iPhone 8, acest UI aduce un slider mare în centrul ecranului şi o numerotare clară a promoţiilor pe care le include. Fără săgeţi ambigue, fără buline prea mici pentru a fi apăsate. De asemenea, după modelul interfaței noi YouTube, acum avem mai puţine margini şi chenare. Categoriile din stânga indică cel mai bine acest lucru, dar şi pagina fiecărui produs.

evoMAG

Apropo de categorii, ele au primit o iconografie mai simplă acolo şi fontul e acum mai prietenos cu utilizatorul. Bara de căutare tronează sus şi căutarea parcă se mişcă mai rapid şi mai eficient decât înainte. Thumbnail-urile de imagine pentru fiecare produs au crescut în mărime, iar pagina unui aparat sau terminal plasează în stânga fotografia, în dreapta numele, preţul şi garanţia şi jos specificaţiile tehnice.

evoMAG

Au fost mărite şi scoase în evidenţă butoanele de "Adaugă în Coş" şi "Adăugă la Wishlist" pentru o eficienţă mai bună la shopping. La navigarea în categorii se deschid în centrul ecranului sub categorii şi apoi în dreapta promoţii, fără pic de lag. Probabil cea mai bună idee aici a fost că retailerul să scape de chenare care se suprapun şi să schimbe fontul.

La timp atât pentru iPhone 8, cât şi pentru Black Friday. Dacă ar fi să fac o recomandare, poate că galeria cu toate pozele produsului ar funcţiona mai bine ca o serie de imagini cu produsul, dispuse pe coloane şi rânduri, nu încă un slider. Atenţie şi la scalarea unora dintre imaginile de la sliderul central!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×