Haideți să navigăm pe Facebook mai repede. Adică, mult mai repede! Iată cum!

1.746 ori
<b>Haideți să navigăm pe Facebook mai repede. Adică, mult mai repede! Iată cum!</b>Deși mulți nu recunosc, în general Facebook se găsește printre primele aplicații instalate la achiziționarea unui smartphone nou. Și ce-i cu asta? Absolut nimic în sens negativ. Doar sentimentele în ce privește aplicația ulterior instalării....

Deși mulți nu recunosc, în general Facebook se găsește printre primele aplicații instalate la achiziționarea unui smartphone nou. Și ce-i cu asta? Absolut nimic în sens negativ. Doar sentimentele în ce privește aplicația ulterior instalării.

Facebook - aplicația oficială, a stârnit controverse ce parcă nu se mai termină. Este vorba, ba de complexitatea aplicației, dar mai important, de performanța oferită de acest soft. Având în vedere că foarte multe persoane aleg să se lase “păcălite” de ofertele diverșilor operatori, fără a avea cunoștințele necesare de hardware, rezultatul este un contract de 2 ani, pentru un telefon ce se găsește în urmă, dacă nu mult în urmă în ce privește standardele necesare în ziua de azi.

Ei bine, articolul de față țintește să îi ajute pe aceștia, cei ce consideră inutilizabilă din cauza vitezei de lucru și pe mulți alții, să navigheze într-o manieră “sănătoasă” - în ce privește cea mai cunoscută rețea de socializare. Meritul aparține dezvoltatorului, membru XDA - cixty. Acesta a implementat o modalitate de a naviga rețeaua de socializare într-o singură pagină web, astfel viteza de lucru este foarte mult crescută, iar ultima versiune a aplicației, 1.4b ocupă în materie de spațiu doar 11.8 Kb. Găsiți un motiv să nu încercați acest nou proiect ce sper să se dezvolte peste ceea ce oferă aplicația oficială în momentul de față. Descărcați aplicația de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×