Finaliștii competiției Smart Design Challenge 2018 își expun creațiile în magazinele Orange selectate din țară

598 ori
<b>Finaliștii competiției Smart Design Challenge 2018 își expun creațiile în magazinele Orange selectate din țară</b>În toamna anului trecut operatorul Orange România anunța startul competiției Smart Design Challenge 2018 prin care se susținea anteprenoriatul din industriile creative și tehnice, încurajând integrarea tehnologiei în design-ul de

În toamna anului trecut operatorul Orange România anunța startul competiției Smart Design Challenge 2018 prin care se susținea anteprenoriatul din industriile creative și tehnice, încurajând integrarea tehnologiei în design-ul de produs. Acum aflăm că s-a ajuns în etapa de finalizare a prototipurilor și că proiectele vor fi expuse în magazine Orange Shop selectate din țară. 

Suntem informați că începând din această săptămână cele mai bune 16 obiecte de design selectate de către juriul competiției vor fi expuse în spațiile special amenajate din magazinele Orange de tip smart shop. Este vorba despre magazinele din Brașov, Orange (Băneasa, Europe House și Park Lake), Cluj Napoca, Iași, Galați, Oradea și Timișoara.

Aceste magazine vor găzdui proiectele finaliste până pe 10 martie și publicul își va putea vota favoritul direct pe platforma Tech a Break până pe 22 martie, atunci când se încheie și jurizarea finală. Cei interesați pot interacționa cu obiectele și interacționa cu acestea, iar creatorii vor beneficia de expunere în fața publicului și a potențialilor clienți.

Concursul Orange Smart Design Challenge 2018 organizat în parteneriat cu platforma de design românesc Dizainăr își va desemna câștigătorii pe data de 27 marele. Marele premiu este în valoare de 5000 euro și vor exista 3 mențiuni speciale, repsectiv un premiu de popularitate constând în câte un smartphone Samsung Galaxy Note9.

Detalii extra despre competiție puteți găsi aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×