Orange anunţă câştigătorii Smart Design Challenge (ediţia a doua): design de produs + tehnologie de vârf

635 ori
<b>Orange anunţă câştigătorii Smart Design Challenge (ediţia a doua): design de produs + tehnologie de vârf</b>Vă informam în toamna anului trecut ca Orange România a pornit Smart Design Challenge, o competiţie care combina designul de produs cu tehnologia. A ajuns la ediţia a doua şi acum descoperim care sunt câştigătorii săi

Vă informam în toamna anului trecut ca Orange România a pornit Smart Design Challenge, o competiţie care combina designul de produs cu tehnologia. A ajuns la ediţia a doua şi acum descoperim care sunt câştigătorii săi. Scopul a fost să promoveze tehnologia de vârf integrată în design revoluţionar.

Orange Smart Design Challenge

Finaliştii competiţiei şi-au expus de altfel creaţiile în magazinele Orange selectate din ţară şi aţi putut lua contact cu ele acolo. Cele mai bune 16 obiecte de design alese de juriu s-au văzut la smart shop-uri din Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi, Timişoara, Iaşi, Galaţi, Oradea. Concursul a fost dezvoltat în parteneriat cu platforma de design românesc Dizainar şi Samsung România.

Orange Smart Design Challenge

Cel mai bun proiect a fost desemnat "Dial Shakers": un set de piperniţă şi solniţă inspirat de echipament audio. Oferă posibilitatea de a regla intensitatea luminii din casă sau volumul muzicii fără a te întrerupe de la masă. Marele premiu în valoare de 5000 de euro a fost câştigat de Roman Naghirneac, designer industrial şi Andrian Jurat, inginer electronică.

Juriul a mai acordat 3 menţiuni speciale pentru 3 proiecte care au impresionat prin concept, formă sau execuţie:

  • Milena Kesaeva: Smart Table ROS
  • Florin Gheorghe: Smart Cloud
  • Florin Cobuz: TiKA, design modular inteligent

Premiul pentru popularitate a revenit lui Pic-Pot, realizat de Maria Iulia Barbu. Aceştia 4 au câştigat un telefon Samsung Galaxy Note 9. Aici puteţi vedea toate proiectele finaliste. Între 17 şi 26 mai cele mai creative obiecte realizate în cadrul celor două ediţii Smart Design Challenge se vor vedea la expoziţia Romanian Design Week 2019, în clădirea BCR din Piaţa Universităţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×