Gmail în varianta de mobil primește un update; Design actualizat și noi funcții la pachet

1.523 ori
<b>Gmail în varianta de mobil primește un update; Design actualizat și noi funcții la pachet</b>Din partea celor de la Google avem parte de noutăți astăzi, o zi în care cea mai populară aplicație din portofoliul companiei și anume Gmail este actualizată cu un design fresh și funcții proaspete la pachet. Este vorba despre versiunea

Din partea celor de la Google avem parte de noutăți astăzi, o zi în care cea mai populară aplicație din portofoliul companiei și anume Gmail este actualizată cu un design fresh și funcții proaspete la pachet. Este vorba despre versiunea de mobil care pune accentul pe soluția Smart Compose de răspundere rapidă la mesaje ce se folosește de tehnologie machine learning pentru a oferi sugestii de răspunsuri.

Gmail

Totodată, versiunea ce nouă aduce mici îmbunătățiri la nivel de accesibilitate precum posibiltatea de a vedea atașamentele din mail-uri (ex: fotografii) fără să fie nevoie să deschidem conversația. De asemenea, acum este mai ușor să facem trecerea de la un cont personal la cel de serviciu și există alerte de culoare roșie pentru acele mail-uri nesigure care ar trebui evitate. 

Sunt rezolvate și bug-urile întâlnite în release-ul anterior, iar Google ne dezvăluie că nou look pentru aplicația mobilă Gmail va fi distribuit global către toți utilizatorii iOS și Android în săptămânile ce urmează. Mai jos aveți link-uri pentru descărcarea aplicației de mesagerie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×