Foxconn va Închide definitiv o fabrică din India pe data de 24 decembrie

707 ori
<b>Foxconn va Închide definitiv o fabrică din India pe data de 24 decembrie</b>Dacă în China, Foxconn are planuri ca anul viitor să ridice o nouă fabrică care va aproviziona cu display-uri linia de producție pentru terminalele Apple, în India lucrurile sunt complet diferite. Prin intermediul unui raport recent aflăm că...

Dacă în China, Foxconn are planuri ca anul viitor să ridice o nouă fabrică care va aproviziona cu display-uri linia de producție pentru terminalele Apple, în India lucrurile sunt complet diferite. Prin intermediul unui raport recent aflăm că Foxconn va închide definitiv o fabrică din India pe data de 24 decembrie.

Potrivit oficialilor companiei, această decizie a fost luată ca urmare a numărului mic de contracte încheiate cu diferiți producători de pe piață. Astfel, odată cu desființarea fabricii, aproximativ 1700 de angajați vor rămâne fără servici chiar în pragul sărbătorilor.

Soarta fabricii din India a început să fie incertă încă de când Nokia a început să piardă din cota de piață, fiind închise mai multe unități ulterior ca urmare a comenzilor mici înregistrate. Așadar, celor de la Foxconn nu le rămâne decât să se concentreze pe activitatea desfășurată în China, țară din care provin cele mai multe device-uri electronice de pe piața mondială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×