Gearbest ajunge în România în mod oficial printr-o colaborare ce implică și DPD Curier; Oferă opțiunea de PLATĂ LA LIVRARE şi anunță oferte speciale la debut

7.458 ori
<b>Gearbest ajunge în România în mod oficial printr-o colaborare ce implică și DPD Curier; Oferă opțiunea de PLATĂ LA LIVRARE şi anunță oferte speciale la debut</b>Chiar dacă cei de la Amazon se lăsă în continuare aşteptaţi în România, iată că măcar chinezii sunt prompţi şi GearBest.com ajunge la noi. Retailerul chinez a debutat oficial în România, cu oferte speciale şi plata la livrare.

Chiar dacă cei de la Amazon se lăsă în continuare aşteptaţi în România, iată că măcar chinezii sunt prompţi şi GearBest.com ajunge la noi. Retailerul chinez a debutat oficial în România, cu oferte speciale şi plata la livrare.

Gearbest oferă pentru piaţa din România serviciul "COD" adică plata la livrare prin DPD Curier, aşa că veţi putea plăti când primiţi produsul acasă. Clienţii din toate oraşele din România se pot bucura de această ofertă. Metodele de plată suportate sunt numerar sau cu cardul la POS adus de curier. Retailerul primeşte acum o interfaţă completă în limba romană şi are zone de Vânzări Rapide, Electronice, Mod de viaţă, Modă, Lansare Globală şi Loc Piaţă.

GearBest ajunge în România în mod oficial; Oferă opțiunea de PLATĂ LA LIVRARE şi oferte speciale la debut

Văd că au şi ceva reduceri, de 8% pentru electrocasnice, 8% şi pentru gadgeturi şi tot 8% pentru aparate auto/moto. Este şi o zonă "În Tendinţe", în care vedeţi ce se caută şi se cumpără mai mult acum. Playerele media şi set top box-urile par să fie favorite acum. Pe GearBest găsiţi orice, de la headset-uri VR la computere, laptopuri, periuţe electrice, jucării pentru copii şi evident şi telefoane sau tablete.

Atenţie totuşi, nu toate produsele sunt cu plata la livrare, doar cele semnalate astfel cu o etichetă verde! Oferta o găsiți aici.

Mulţumim lui Ştefan Danuț Cristian pentru pont.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×