Un oficial Samsung explica de ce pliabilul Galaxy Fold se închide spre interior, oferă detalii despre funcţiile sale speciale

1.217 ori
<b>Un oficial Samsung explica de ce pliabilul Galaxy Fold se închide spre interior, oferă detalii despre funcţiile sale speciale</b>Samsung Galaxy Fold are deja o săptămână de când a fost anunţat şi e în continuare pe buzele tuturor, dar este inevitabil şi comparat cu noul Huawei Mate X. Între timp aflăm ceva detalii din culisele realizării lui Galaxy Fold, în special legate de..

Samsung Galaxy Fold are deja o săptămână de când a fost anunţat şi e în continuare pe buzele tuturor, dar este inevitabil şi comparat cu noul Huawei Mate X. Între timp aflăm ceva detalii din culisele realizării lui Galaxy Fold, în special legate de modul în care se închide.

Până una alta telefonul va sosi doar în anumite regiuni de pe glob, în anumite magazine şi va fi disponibil în cantităţi limitate. Încă o conferinţă de presa legată de telefon va avea loc în aprilie, cu puţin înainte de punerea în vânzare a telefonului pe 26 aprilie. Acest telefon cu preţ de 2000 de euro va sosi şi cu un serviciu de asistență personală (concierge) precum telefoanele Vertu şi alte modele de lux.

Practic la orice oră din zi şi noapte veţi avea un angajat Samsung live gata să vă ajute cu răspunsuri la întrebări. Şi iată-ne acum ajunşi şi la explicaţia legată de designul telefonului şi de ce se închide spre interior, faţă de Mate X şi alte modele, care se pliază fix invers. Samsung a ales această abordare pentru a proteja mai bine ecranul de 7.3 inch din formatul tabletă, contra daunelor si zgârieturilor. 

Aparent Samsung a încercat toate variantele şi cea mai bună a fost cea cu plierea cu închidere spre interior. Este şi cea care a necesitat cel mai mult studiu şi cercetare. Judecând după ce vedem în social media în ultimele zile, lumea pare să aprecieze mai mult abordarea celor de la Huawei în cazul lui Mate X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×