Google Assistant este acum pe mai bine de 10.000 de terminale smart home

1.009 ori
<b>Google Assistant este acum pe mai bine de 10.000 de terminale smart home</b>Un raport emis astăzi la început de săptămână ne dezvăluie faptul că asistentul vocal Google Assistant se regăsește pe mai bine de 10.000 terminale smart home, fiind vorba cel mai probabil despre boxe, electrocasnice, ba chiar și aparate de aer

Google Assistant s-a extins masiv şi după ce era prezent doar pe Google Home şi câteva telefoane Android, a ajuns omniprezent în casele inteligente. Vedem la fiecare tech show din ultima vreme lansări de prize, căşti, televizoare, boxe, frigidere şi alte dispozitive compatibile cu Google Assistant. Avem şi un număr impresionant mai jos.

Se pare că la ora actuală Google Assistant funcţionează pe mai bine de 10.000 de dispozitive smart home. Asta în condiţiile în care la început de an era suportat pe 1500 de device-uri. Până în mai se ajungea deja la 5000. Acum pagina oficială de suport Google Home listează mai bine de 10.000 de terminale de la 1000 de producători care suportă asistentul virtual Google.

Pe lista se află televizoare, sisteme audio, electrocasnice de bucătărie, aparate de aer condiţionat, toate controlabile prin comandă vocală. Dacă vi se pare impresionant acest număr, trebuie să ştiţi totuşi că Amazon Alexa stă şi mai bine, fiind suportat pe 20.000 de produse smart home. Din ce văd pe lista oficială de parteneri Google Assistant se află TP-Link, cu produsele Kasa, producători de camere de securitate, termostaturi, sisteme de divertisment şi chiar echipamente din garaj.

Următorul mare pas? Integrarea pe automobile, ca soluţie nativă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×