Încă un teaser misterios de la Google apare, posibilă aluzie la Pixel Ultra

839 ori
<b>Încă un teaser misterios de la Google apare, posibilă aluzie la Pixel Ultra</b>Cu mai puțin de o zi rămasă până la evenimentul Google Pixel avem parte de un nou material teaser misterios, unul ce face încă o dată aluzie la posibilitatea lansării unui Pixel Ultra echipat cu o cameră în spate. Telefonul din imaginea

Google se joacă cu minţile noastre din nou, prin intermediul unui teaser misterios, care a apărut pe web. După cum sunt sigur că ştiţi gigantul american are programată pentru mâine o conferinţă, în cadrul căreia vă prezenta telefoanele Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Ei bine iarăşi apare spectrul unui al treilea telefon.

Google Pixel 3

În ultimele 48 de ore acel model părea să fie un Pixel Mini, judecând după o apariţie într-un benchmark. Acum apare iarăşi ideea de Pixel Ultra, din cauza unui teaser Google. Vă reamintesc că primele menţiuni de Pixel Ultra apăreau cu multe luni în urmă, iar sursele afirmau că telefonul ar fi primul midranger din gama Pixel şi că ar fi programat pentru lansare în 2019. Cât despre teaser, Google l-a formulat ca un "răspuns pentru utilizatorul Reddit care vrea să ştie dacă noul telefon va fi mult mai mare".

În imagine apare o machetă de terminal cu o cameră singulară şi scanner de amprente în spate, dar şi o banană în miniatură lângă. Vedem şi un post pe care scrie "prea mare?", semn că Google se aşteaptă ca unii clienţi să considere phabletul său XL prea mare. Evident ei ar opta pentru un Pixel 3, dar dacă şi el e prea mare? Un Pixel 3 Ultra/Mini ar fi în cărţi şi teoretic are procesor Snapdragon 710 judecând după scăparea din GFXBench.

Există voci care afirmă că de fapt Pixel 3 Ultra ar fi un Pixel 3 XXL şi va creşte dincolo de pragul de 6.7 inch, poate chiar peste 7 inch, iar banana din imagine ar fi una standard. Google se pricepe să provoace confuzie în ultimele ore înainte de lansare, dar eu tot cred că vom vedea doar 2 modele noi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×