Google Pixel USB-C Earbuds este o nouă pereche de căşti cu Google Assistant şi conector USB Type-C

1.200 ori
<b>Google Pixel USB-C Earbuds este o nouă pereche de căşti cu Google Assistant şi conector USB Type-C</b>Alături de smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL, cei de la Google au prezentat ieri seară și căștile Pixel USB-C Earbuds, accesoriu ce aduc asistentul virtual Google Assistant la pachet. Au și un conector USB Type-C și ni se promite aici suport

Odată cu noile telefoane Pixel 3, Google a lansat şi o nouă pereche de căşti Google Pixel Earbuds, care vin la pachet cu telefoanele. Aceste căşti au design de tip "buds", nu chiar departe de cel oferit de un Apple EarPods sau clonele de la Huawei. Ce au special aflaţi mai jos.

Pixel USB-C Earbuds

Faptul că aceste căşti sunt oferite gratuit cu telefoanele Pixel 3 este un plus, într-o lume în care producătorii chinezi ca Xiaomi sau OnePlus nu oferă căşti la pachet. Ca design noua pereche seamănă mult cu Google Pixel Buds de anul trecut. Diferenţa principală este conectivitatea, iar dacă modelul de anul trecut se baza pe Bluetooth pentru conexiunea la smartphone, versiunea nouă are conector USB Type-C şi un cablu destul de lung.

Pixel USB-C Earbuds

Numele oficial este "Pixel USB-C Earbuds" aparent, iar căştile vin cu suport Google Assistant, care se activează printr-o apăsare a butonului negru aflat pe telecomanda de pe cablul căştilor. Google Assistant are doar rolul de a citi lista de notificări utilizatorilor şi avem şi opţiunea de traducere în timp real. Produsul se cumpără şi separat de Pixel 3, la suma de 30 de dolari.

Pixel USB-C Earbuds

Vine doar pe alb. Google promite aici suport pentru acustica 24 bit, o telecomandă comodă şi avem şi un mecanism de cauciuc sau silicon care fixează casca pe pâlnia urechii. Traducerea se face în timp real în 40 de limbi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×