Galaxy Home 2 e pe drum; Samsung brevetează o boxă inteligentă cu ecran în stil Amazon Echo Spot

914 ori
<b>Galaxy Home 2 e pe drum; Samsung brevetează o boxă inteligentă cu ecran în stil Amazon Echo Spot</b>Următorul mare trend din zona boxelor inteligente este reprezentat de către dispozitivele echipate cu ecran tactil și cameră video frontală pentru purtarea de apeluri video. După ce am văzut producători precum Amazon și Lenovo oferind asemenea

Samsung a brevetat recent o boxă inteligentă nouă, care pare să fie un succesor pentru Samsung Galaxy Home. Ar avea şi ecran de această dată şi pare să fie un rival pentru Amazon Echo Spot. Avem detalii mai jos.

Galaxy Home 2

Presupusul Samsung Galaxy Home 2 este descris în brevet drept un "terminal cu difuzor şi ecran tactil". Mai este descris şi ca o boxă portabilă wireless cu Bluetooth în documente. În loc să concureze cu Google Home Hub şi Amazon Echo Show, pare să abordeze direcţia lui Echo Spot, cu un ecran mic şi circular. În ciuda faptului că nu avem dimensiuni clare, nu există nici urmă de indiciu că acest device ar oferi playback video.

Galaxy Home 2

Astfel, acel ecran ar oferi doar funcţii de afişaj la nivel de interfaţă. Micul display va afişa funcţii legate de playback-ul media (video şi audio), plus alte informaţii utile. documentele oficiale menţionează că ecranul circular va fi pus pe aceeaşi axă cu difuzorul, unul bazat pe bobină magnetică mobilă. Configuraţia este diferită faţă de cea a lui Amazon Echo, care are difuzorul îndreptat în jos.

Mai aflăm ceva inedit şi anume că noul Galaxy Home are o placă cu vibraţii în spatele ecranului tactil şi un buton rotativ în jurul ecranului, ca un cadran rotativ de smartwatch. Placa şi mecanismul rotativ ar face aluzie la feedback haptic pentru a imita rotirea unui buton de volum ca pe vremuri.

Noi încă aşteptăm ca Galaxy Home să ajungă pe piaţă, ceea ce se va întâmpla luna viitoare, deci acest nou model e încă departe de lansare. Ar trebui să vină cu suport pentru asistentul virtual Bixby.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×