Google lanseaza maps.google.ro; Romania cartografiata digital profesionist

Autor:  | Publicat în:  Google 10.998 ori
<b>Google lanseaza maps.google.ro; Romania cartografiata digital profesionist</b>Google tocmai a anuntat lansarea variantei Maps Romania a serviciului sau de cartografiere digitala. Prin intermediul maps.google.ro veti avea acces la harti realizate profesionist ale tarii noastre. &nbsp; &nbsp; Noul serviciu Google Maps vine cu harti...

Google tocmai a anuntat lansarea variantei Maps Romania a serviciului sau de cartografiere digitala. Prin intermediul maps.google.ro veti avea acces la harti realizate profesionist ale tarii noastre.

Noul serviciu Google Maps vine cu harti detaliate si permite utilizatorilor sai sa acceseze harti online, dar si sa efectueze cautari de companii si sa plaseze anunturi gratuite via Google Maps Local Business Centre. In plus, utilizatorii pot crea harti si cauta puncte de reper, de la restaurante la monumente.

Daca doriti informatii suplimentare despre o localitate cautata, puteti utiliza mappleturile furnizate de Google sub forma unor fotografii Panoramio, dar si feeduri in timp real furnizate de webcamuri si articole Wikipedia. Puteti descarca aplicatia pe telefonul mobil la adresa http://m.google.ro/maps/, iar daca doriti sa deveniti un soi de cartograf, puteti realiza harti aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×