BlackBerry și Android anunță un parteneriat pentru sporirea securității mobile în mediul enterprise

799 ori
<b>BlackBerry și Android anunță un parteneriat pentru sporirea securității mobile în mediul enterprise</b>Nu cu mult timp &icirc;n urmă aflam chiar prin intermediul lui John Chen, CEO-ul companiei BlackBerry, faptul că acesta se declară &icirc;n favoarea dezvoltării de terminale Android. Ce vine astăzi ca un soi de posibilă confirmare a acestui lucru,...

Nu cu mult timp în urmă aflam chiar prin intermediul lui John Chen, CEO-ul companiei BlackBerry, faptul că acesta se declară în favoarea dezvoltării de terminale Android. Ce vine astăzi ca un soi de posibilă confirmare a acestui lucru, stă anunțul cu privire la parteneriatul încheiat între BlackBerry și Android.

Cele două companii dezvăluie că acest parteneriat gravitează în jurul serviciilor de securitate mobilă din mediile enterprise. Astfel, se dorește sporirea securității pe device-uri mobile utilizate în companii, iar aplicația celor de la BlackBerry denumită BES12, va fi punctul cheie în această ecuație.

Aflați că BES12 este soluția celor de securitate mobilă oferită de către BlackBerry la ora actuală, aplicație ce deja suportă și Android 5.0 Lollipop. Odată cu integrarea funcțiilor de securitate în BES12, vom primi o aplicație completă ce promite o securitate sporită, cât și un sistem de management avansat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×