Huawei ar urma să lanseze un "telefon concept" mâine, ar putea fi un smartphone modular

1.138 ori
<b>Huawei ar urma să lanseze un "telefon concept" mâine, ar putea fi un smartphone modular</b>Pentru data de 8 decembrie, compania chineză Huawei ne-a pregătit un eveniment sau mai bine zis o lansare cel puțin spectaculoasă la prima vedere. Este vorba despre lansarea unui telefon concept, unul ce ar putea fi destul de asemănător lui Xiaomi

Cuvintele "telefon concept" au ajuns să fie similare cu Xiaomi Mi MIX, pentru că el este cel mai proeminent şi faimos astfel de produs pe care îl putem cumpăra la ora actuală. Huawei are la rândul său ceva de gen pregătit pentru o lansare ce are loc mâine. Hai să vedem ce date ale problemei cunoaştem.

Sursele afirmă că e vorba despre un smartphone care aduce cu Lenovo Moto Z, deci poate că va fi un model modular. În ultima vreme am văzut că şi Elephone, Lenovo/ZUK şi alte companii din China au devenit mai curajoase la capitolul design, inspirate de Xiaomi Mi MIX. Pe 8 decembrie Huawei va prezenta acest nou venit, care ar urma să aibă un ecran curbat, funcţie de încărcare rapidă "nemaivăzută" şi alte noutăţi.

Cred că Huawei are destulă experienţă şi precauţie încât să nu se aventureze în zona modularităţii, decât dacă a făcut research serios inante. Am văzut cu toţii ce a păţit LG cu al său G5, în vreme ce Lenovo/Motorola sunt exemplu pozitiv în această nişă. Problema e că modulele sunt destul de scumpe şi ajung greu în anumite regiuni ale globului.

O abordare interesantă pentru telefonul concept Huawei ar fi lentile şi module foto detaşabile pentru cameră, mai ales unele care să facă acea cameră duala sau singulară. Aflăm mâine!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×