Samsung Galaxy S8 ar urma să ajungă în magazine pe 21 aprilie, iar LG G6 pe 10 martie

1.731 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să ajungă în magazine pe 21 aprilie, iar LG G6 pe 10 martie</b>Cei care fac economii pentru a cumpăra un Galaxy S8 trebuie să afle că el va sosi în magazine pe 21 aprilie, conform unei publicaţii din Coreea de Sud http://english.etnews.com/20170223200001. Aceeaşi sursă scrie şi că LG G6 va sosi în magazine pe 10..

Cei care fac economii pentru a cumpăra un Galaxy S8 trebuie să afle că el va sosi în magazine pe 21 aprilie, conform unei publicaţii din Coreea de Sud. Aceeaşi sursă scrie şi că LG G6 va sosi în magazine pe 10 martie.

Precomenzile pentru G6 au loc în perioada 2-9 martie, dar despre Galaxy S8 nu avem detalii la acest capitol. De remarcat diferenţa de 3 săptămâni dintre data anunţării oficiale a lui Galaxy S8, 29 martie şi data disponibilităţii în magazine. În trecut Samsung punea uneori în vânzare flagship-urile sale mai devreme cu o săptămână în Coreea de Sud, dar în acest an a decis să nu facă acest lucru pentru a avea stocuri suficiente la nivel global.

Informaţiile apărute în presă vin de la un oficial de rang înalt de la Samsung, se pare, iar data de lansare se aplică şi pentru Galaxy S8 Plus. Aparent Samsung ar fi ales şi o mutare ceva mai expectativă, aşteptând să vadă cum e primit LG G6 şi câte precomenzi strânge, luând apoi decizia dacă să ofere precomenzi pentru Galaxy S8 mai devreme sau nu.

Precedentele zvonuri îl dădeau pe S8 gata de vânzare de pe 18 aprilie, dar avem mai mare încredere în sursa coreeană totuşi. LG are aproape o lună şi jumătate avans faţă de Samsung la capitolul flagship şi rămâne de văzut dacă vor irosi oportunitatea sau nu. Vă reamintesc că pe LG G6 îl vedem anunţat duminică, pe 26 februarie la MWC 2017.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×