Huawei mai dă o șansă segmentului TV; Pregătește lansarea de noi televizoare sub brand Honor până la final de an

1.474 ori
<b>Huawei mai dă o șansă segmentului TV; Pregătește lansarea de noi televizoare sub brand Honor până la final de an</b>Nu știu dacă știți, dar în anul 2014 cei de la Huawei și-au încercat și norocul pe piața televizoarelor, lansând în acel moment un produs sub brand Honor care a dispărut rapid de sub radar. Acum în 2018 aflăm că firma chineză vrea să mai dea

Un detaliu pe care probabil nu îl cunoașteți este acela că cei de la Huawei și-au încercat norocul și pe piața televizoarelor în 2014, an în care lansa televizorul Honor A55cu diagonală de 55 inch și rezoluție 4K. Deși produsul părea a fi destul de interesant pentru acea vreme, acesta a intrat rapid sub anonimat și de atunci și până în prezent nu am mai auzit detalii despre planurile Huawei în acest segment.

Totul se schimbă astăzi când suntem informați pe seama unui leak de faptul că Huawei va mai da o șansă acestui segment, urmând a lansa pe piață televizoare sub brand Honor până la final de an. Nu avem detalii despre caracteristicile acestor dispozitive, dar ținând cont de trendurile actuale nu ar fi exclus să vedem modele cu panouri curbate și poate chiar rezoluții 4K.

Motivul pentru care Huawei vrea să atace piața televizoarelor se datorează cererii scăzute pentru smartphone-uri în China, acolo unde potrivit ultimelor statistici livrările au scăzut cu 18.6% în prima jumătate a anului comparativ cu situația de anul trecut. Competiția din zona smartphone devine mai acerbă și pentru că profitul nu mai este atât de mare, companiile caută metode prin care să își sporească veniturile.

Astfel vom ajunge să vedem companii celebre din China lansând televizoare, produse smart home și alte dispozitive electronice. Coincidență sau nu, chiar de curând am aflat că și OnePlus pregătește un televizor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×