Huawei Nova 3 apare în noi imagini teaser; Va avea cameră duală și decupaj în ecran

Autor:  | Publicat în:  Huawei 782 ori
<b>Huawei Nova 3 apare în noi imagini teaser; Va avea cameră duală și decupaj în ecran</b>Vara anului 2018 ne va aduce și lansarea primului smartphone de pe piață echipat cu procesor octa-core Kirin 710, cipset cu AI menit să rivalizeze cu Snapdragon 710. Am aflat câteva detalii despre această soluție și că telefonul va fi cunoscut

În această vară cei de la Huawei pregătesc și lansarea primului smartphone din portofoliu echipat cu procesor Kirin 710, soluție cu integrare AI menit să rivalizeze pe piață cu dispozitivele ce adoptă cipset-ul Snapdragon 710. Am aflat anterior câteva detalii despre noul Kirin și la scurt timp și faptul că primul telefon ce se va bucura de această componentă va fi cunoscut sub denumirea de Huawei Nova 3.

Huawei Nova 3

Acest telefon așteptat să debuteze oficial pe data de 18 iulie ni se prezintă astăzi într-un nou material teaser care confirmă elementele de design precum ecranul cu decupaj și camera foto duală din spate. La prima vedere pare a fi o versiune rafinată de Huawei P20 Lite cu o margine mai îngustă în partea de jos. Totuși decupajul de sus crește și ar putea indica o potențială soluție de autentificare facială.

Ca dotări, Huawei Nova 3 ne va aduce un ecran de 6.3 inch cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli, 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash în funcție de varianta aleasă. Va avea baterie de 3650 mAh, cameră selfie duală de 24 + 2 megapixeli și cameră duală în spate de 16 + 24 megapixeli. Totul sună interesant și așteptăm acum și detalii despre prețuri!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×