Huawei lansează primul terminal cu Harmony OS: un televizor inteligent Honor Vision

1.993 ori
<b>Huawei lansează primul terminal cu Harmony OS: un televizor inteligent Honor Vision</b>Atunci când a debutat HarmonyOS de la Huawei pe 9 august, un oficial al companiei a făcut aluzii la faptul că platforma va debuta pe un terminal Honor. Iniţial am crezut că e vorba de un telefon derivat din Mate 30 Lite, dar se pare că este un televizor i

Atunci când a debutat HarmonyOS de la Huawei pe 9 august, un oficial al companiei a făcut aluzii la faptul că platforma va debuta pe un terminal Honor. Iniţial am crezut că e vorba de un telefon derivat din Mate 30 Lite, dar se pare că este un televizor inteligent, Honor Vision.

Acest televizor vine fix în momentul în care şi OnePlus se pregăteşte să lanseze un TV inteligent. Revenind totuşi la produsul Huawei, acest Honor Vision Smart TV rulează HarmonyOS, o platformă gândită să ruleze pe orice terminal, de la telefoane la tablete, televizoare, ceasuri şi PC-uri. Avem de-a face aici cu un TV cu diagonală de 55 inch, cu rezoluţie 4K şi screen to body raţio impresionant, de 94%.

Honor Vision Pro TV (Smart Screen)

Ecranul suportă o gamă de culori NTSC de 87% şi Huawei promite până la 400 de unităţi nits de luminozitate. Sunt şi unghiuri de vizualizare de 178 de grade, iar noul televizor a fost certificat pentru emisii scăzute de lumină albastră. Honor Vision are o talie de doar 6.9 mm şi are o margine complet metalică şi un design uşor arcuit, plus un model tip "diamant" în spate.

Honor Vision Pro TV (Smart Screen) - Din spate

Există şi o variantă Pro, care aduce o cameră pop up Full HD, care se poate înclina până la 10 grade şi poate realiza apeluri video. Noul venit stă bine şi la acustica, ba chiar foarte bine, având 6 difuzoare de 10W şi efecte de surround. Honor Vision TV integrează 6 microfoane care acoperă o rază de 5 metri de detecţie a comenzilor vocale pentru asistentul YoYo.

Honor Vision Pro TV (Smart Screen)

Pe acest televizor HarmonyOS este adaptat la o diagonală şi rezoluţie mare. Huawei afirma că adopta un "magazine style", adică un format cu multe tab-uri generoase şi colorate, cu fotografii mari. Există şi screen casting suportat, cu latentă minimă, integrarea cu soluţii smart home şi funcţii pentru întreaga familie. La interior avem un procesor Hongjun de 818 de 28 nm, realizat de Huawei în colaborare cu Baidu.

Honor Vision Costă 476 de euro în varianta cu 16 GB stocare, în vreme ce modelul Pro aduce 32 GB stocare la 601 euro. Ambele au 2 GB RAM, iar vânzarea începe pe 15 august în China. Sunt şanse mici să vedem internaţional produsul.

Niște păreri despre Honor Vision și Honor Vision Pro mai jos

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×