IFA 2018: Lenovo aduce la Berlin gadgeturi smart home şi noi laptopuri şi PC-uri de gaming Legion

1.215 ori
<b>IFA 2018: Lenovo aduce la Berlin gadgeturi smart home şi noi laptopuri şi PC-uri de gaming Legion</b>Lenovo a organizat la IFA 2018 cel mai amplu eveniment de până acum, lansând mai bine de 20 de produse şi pe lângă laptopuri am avut ocazia să vedem şi gadgeturi smart home, dar şi PC-uri de gaming. E vorba despre Lenovo Smart Plug, Lenovo Smart Camera..

Lenovo a organizat la IFA 2018 cel mai amplu eveniment de până acum, lansând mai bine de 20 de produse şi pe lângă laptopuri am avut ocazia să vedem şi gadgeturi smart home, dar şi PC-uri de gaming. E vorba despre Lenovo Smart Plug, Lenovo Smart Camera şi modelele noi Lenovo Legion pe care le analizăm mai jos.

Lenovo Smart Home Essential

Lenovo Smart Home Essential

Lenovo şi-a extins gamă de dispozitive interconectate pentru casă inteligentă, prin produsele prezentate la IFA. Acestea vin în completarea recent lansatului Lenovo Smart Display, care este o boxă inteligentă cu asistent virtual. Lenovo Smart Plug este un produs nou de acest tip, un device mic şi intuitiv de folosit, care se poate introduce în orice priza şi va permite să controlaţi alte dispozitive compatibile.

Lenovo Smart Display

A mai debutat şi Lenovo Smart Camera, o cameră inteligenta care va permite să monitorizaţi locuinţa de la distanţă, chiar şi noaptea, folosind lumina cu infraroşu. Microfonul şi boxele integrate ajut la redare şi înregistrare audio.

Lenovo Smart Bulb este un bec inteligent, care va permite să programaţi şi personalizaţi culoarea şi intensitatea luminii folosind aplicaţia Lenovo Link.

Lenovo Legion

Lenovo Legion

Gamerii vor fi încântaţi să afle că a debutat şi laptopul Lenovo Legion Y530 cu placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1060. Este un device subţire, cu procesor Intel Core de generaţie a opta şi devine acum mai puternic prin noua soluţie grafică. Ajunge în Europa în octombrie de la preţul de 1399 de euro.

Au apărut şi noi desktopuri tower de gaming, precum Legion T730, care este VR ready şi desktopul compact Lenovo Legion C730. Acestea primesc upgrade-uri pe bază de ray tracing şi AI, beneficiind de noile placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2070, RTX 2080 şi RTX 20180 Ti. Lenovo Legion T730 este un sistem de 28 de L cu o carcasă elegantă şi panou lateral transparent, prin care se vede un spectaculos sistem de iluminare RGB, complet personalizabil.

Lenovo Legion C730

Lenovo Legion C730 este o formă de cub, volum de 19 L şi posibilitate de overclocking. Ambele modele au procesoare Core i7 de generaţie a opta. Legion T730 vine din noiembrie de la 1999 euro pentru varianta RTX 1070 şi 2699 euro pentru modelul RTX 2080. Legion C730 costă de la 1999 euro în sus cu RTX 2070, iar varianta cu RTX 2080 porneşte de la 2699 euro.

Totul este completat de un rucsac de gaming Lenovo Legion Recon ce poate găzdui laptopuri cu diagonală de 15.6 inch. Are format subţire şi spaţios, cu protecţie sporită pentru laptop, material cu rezistenţa la apă şi întăritura confortabilă, plus circulaţie mai bună a aerului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×