IFA 2018: Urmăreşte live Lenovo Tech Life, evenimentul din cadrul IFA, în cadrul căruia debutează noi laptopuri, telefoane, tablete

1.092 ori
<b>IFA 2018: Urmăreşte live Lenovo Tech Life, evenimentul din cadrul IFA, în cadrul căruia debutează noi laptopuri, telefoane, tablete</b>Astăzi începând de la ora 21:30 Lenovo va transmite live conferinţa sa de la IFA 2018, Berlin. Ne vom afla acolo pentru a afla toate noutăţile, iar curioşii au mai jos linkul de live streaming pentru eveniment. Hai să vedem ce ar putea prezenta compania.

Astăzi începând de la ora 21:30 Lenovo va transmite live conferinţa sa de la IFA 2018, Berlin. Ne vom afla acolo pentru a afla toate noutăţile, iar curioşii au mai jos linkul de live streaming pentru eveniment. Hai să vedem ce ar putea prezenta compania.

În primul trebuie spus că Lenovo are un soi de tradiţie la showuri tech de genul şi anume să lanseze cele mai multe device-uri. E vorba în special despre laptopuri şi tablete, apoi şi câteva telefoane, evident cele Motorola. În acest an aşteptam noi terminale Yoga, printre care şi noul Yoga 930, un 2 în 1 cu procesoare Intel Core de generaţie nouă. Ar trebui să vedem şi Chromebook-uri, headset-uri VR şi AR, dar şi soluţii smart home.

Personal sunt curios legat de headset-ul Mirage Solo VR al companiei, care poate opera independent de smartphone sau PC. Sunt şanse să îl vedem şi pe Motorola Moto X5 cu Android One, renumitul Moto One Power care a tot scăpat, că o versiune europeană de Motorola P30. Apoi aş paria pe nişte laptopuri ThinkPad, un workstation sau două şi poate ceva boxe inteligente, eventual un nou derivat din Lenovo Smart Display.

Vă reamintesc că totul începe la ora 21:30 şi se vede aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×