Aplicaţia Moto Camera este actualizată, cu suport Google Lens, zoom cu singur deget şi altele

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Aplicatii 794 ori
<b>Aplicaţia Moto Camera este actualizată, cu suport Google Lens, zoom cu singur deget şi altele</b>Din partea celor de la Motorola sosește astăzi o actualizare imporantă pentru aplicația Moto Camera, pe lista de noutăți aflându-se funcții precum Zoom-ul cu un singur deget, sau celebra funcție Google Lens ce poate recunoaște obiecete sau

Chiar dacă sunt câteva companii care îşi păstrează Androidul curat şi stock, precum Nokia şi într-o mare măsură şi Sony, tot aleg să modifice experienta camerei cu câteva briz-briz-uri. Nu şi Motorola totuşi, care s-a păstrat mereu aproape de stock/vanilla la Camera. Acum îşi actualizează aplicaţia Moto Camera şi aflaţi ce e nou mai jos.

Moto Camera

Cu un an 2017 care ne-a adus cred că o duzină de telefoane Moto noi, e cazul să ştim ce mişcă în această zonă, multa lume avand handseturi Moto. Motorola Moto Camera 2 este cea mai nouă versiune a aplicaţiei Camera de la Motorola, aflându-se în Play Store în varianta actualizată. Este optimizata pentru telefoanele Motorola din 2018 şi adăugă integrare cu Google Photos.

Moto Camera

Fotografiile realizate cu funcţii ca Motorola Best Shot sau Portrait Mode (Bokeh) vor apărea cu marcajele aferente în Google Photos Library. YouTube Live este de asemenea inclus în aplicaţia nouă, care aduce şi o funcţie cu un plus de comoditate. E vorba despre posibilitatea de a dat zoom in/out făcând swipe pe ecran cu un singur deget. Puteţi face şi swipe în stânga pentru a partaja, edita sau face backup al fotografiilor.

Google Lens este de asemenea suportat, dar nu face parte din aplicaţia Camera propriu zisă. E doar un shortcut spre Lens cel separat. Evident vin şi bug fix-uri şi îmbunătăţiri de stabilitate. Puteţi găsiţi aplicaţia aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×