Inelul smart Oura Ring ajunge la cea de-a doua generație; costă cât un telefon mid-range

3.647 ori
<b>Inelul smart Oura Ring ajunge la cea de-a doua generație; costă cât un telefon mid-range</b>Ideea unui inel inteligent sună destul de ciudată la prima vedere, dar văzând ce poate face un asemenea dispozitiv, parcă l-am prefera mai repede decât un purtabil. Descoperim astăzi faptul că inelul Oura Ring tocmai ce a ajuns

Start-up-ul Oura a făcut multe valuri în 2015 pe platforma Kickstarter, adunând 652 mii de dolari pentru crearea unui inel smart. De curând, compania a deschis precomanda pentru cea de a doua generație, care e un upgrade substanțial. Ideea Oura Ring a rămas aceiași - un inel smart, care analizează durata și calitatea somnului, activitatea fizică, temperatura corpului, pulsul, te poate alerta dacă ești prea stresat, toate astea evident pe aplicația din smartphone.

Oura Ring 2

Noutățile sunt următoarele: 

  • Dimensiuni cu mult mai reduse și un nou design
  • A crescut autonomia de la 3 la 7 zile
  • Suport pentru Wireless Chargin + încărcător în setul de bază
  • Implementarea giroscopului pentru numărarea exactă a pașilor
  • Un senzor pentru măsurarea temperaturii perfecționat

Împreună cu inelul, s-a updatat și aplicația. Aceasta este mult mai personalizată, oferă mai multe sfaturi despre cum să te menții în formă, când e timpul să mergi la culcare și ce trebuie să faci pentru a te odihni mai bine. A 2-a generație Oura Ring va fi livrată în câteva versiuni și nuanțe. Cea de bază are un preț de 240$ și suma crește până la 900$ pentru versiunea cu diamante. Smart inelul va fi livrat în Aprilie 2018, iar o precomandă poate fi plasată chiar acum pe acest link.

Încă nu am testat un device wearable pe deget, dar mi se pare că lumea ar folosi mai des un inel decât o brățară. Prima versiune Oura era cam mare, asta pare să fie ceva mai comodă. Că nu toți se simt confortabil să poarte un inel, asta e altă întrebare, însă rezultatele pe care le oferă așa un device și faptul că nu trebuie să îl încarci prea des, mă pune pe gânduri. Care device are mai multe șanse de a fi popular în viitor : Un inel smart sau o brățară smart? Scrie mai jos în comentarii!  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×