OZN-ul de flori și fructe - o viziune romantică a noului campus Apple, imaginat de Steve Jobs

1.551 ori
<b>OZN-ul de flori și fructe - o viziune romantică a noului campus Apple, imaginat de Steve Jobs</b>știți probabil că Steve Jobs lucra cu doar câteva luni înainte de moartea sa la o idee a unui nou sediu al companiei Apple și la un nou design de campus. Prezentat primăriei din Cupertino în această vară, sediul are forma circulară și...

știți probabil că Steve Jobs lucra cu doar câteva luni înainte de moartea sa la o idee a unui nou sediu al companiei Apple și la un nou design de campus. Prezentat primăriei din Cupertino în această vară, sediul are forma circulară și amintește foarte mult de un OZN. în centrul său se va afla vegetație din belșug și numeroși pomi fructiferi, preferații lui Jobs. Ei bine, acum au fost publicate noi idei din acest design fantastic, iar ele graviteaza in jurul pomilor fructiferi.

Se pare că dispunerea arborilor a fost realizată cu un anumit plan în gând... Astfel, în februarie, în apropierea zilei de naștere a lui Steve Jobs va începe spectacolul fantastic al naturii. Vor înflori prunii în culori alb și roz, în centrul campusului Apple. Apoi peste câteva săptămâni vor înflori și cireșii, împrăștiați strategic pe lângă potecile din acest campus fantastic. Cei care vizitează această structura futurista vor fi întâmpinați de alei dominate de cireși si florile lor roz, în contrast cu arborii coniferi din spatele lor.

Centrul atracției va fi o clădire rotundă, care conform dorinței lui Steve Jobs va folosi numai sticlă curbată special aleasă de fostul CEO. Această obsesie cu pomii fructiferi a deprins-o Jobs încă de când lucra la o fermă a unui guru în ale meditației și avea sarcina de a culege fructe și îngriji arborii. De aici și grija pentru natură și dietele pe bază de fructe ale vizionarului Steve. Imaginați-vă și câți turiști va atrage noul "OZN" Apple și ce tribut fantastic este pentru acest om deosebit care a fost bossul Apple.

OZN-ul de flori și fructe - o viziune romantică a noului campus Apple, imaginat de Steve Jobs

OZN-ul de flori și fructe - o viziune romantică a noului campus Apple, imaginat de Steve Jobs

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×