Apple și un infografic ce explică valoarea companiei Întemeiată de Steve Jobs

1.194 ori
<b>Apple și un infografic ce explică valoarea companiei Întemeiată de Steve Jobs</b>Apple a făcut publice informațiile pentru ultima parte a lui 2011 și a fost un trimestru excelent și asta pentru că iPhone 4S s-a dovedit a fi un succes la public. Au vândut peste 37 milioane smartphone-uri. Și-au recăpătat poziția de lider...

Apple a făcut publice informațiile pentru ultima parte a lui 2011 și a fost un trimestru excelent și asta pentru că iPhone 4S s-a dovedit a fi un succes la public. Au vândut peste 37 milioane smartphone-uri. Și-au recăpătat poziția de lider mondial, așa afirmă o serie de analiști, detronând pe Samsung cu câteva sute de mii de unități în plus.

Valoarea Apple este estimată la 400 miliarde dolari și este cea mai valoroasă companie publică din lume. Dacă cei 400 de miliarde ar fi împărțiti per angajat, ar ieși peste 6 milioane de dolari pentru fiecare persoană ce lucrează la Apple.

Stocul în cash al Apple se apropie rapid de milestone-ul a 100 miliarde dolari. România nici nu cred că are un PIB peste suma respectivă. Ar fi suficient pentru a plăti datoriiile a 8 țări din Uniunea Europeană: Slovacia, Luxemburg, Bulgaria, Lituania, Letonia, Cipru, Estonia și Malta.

Apple este o putere în 2012 și toate privirile vor fi ațintite spre iPad 3 și iPhone 5.

Apple și un infografic ce explică valoarea companiei Întemeiată de Steve Jobs

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×