Eric Schmidt, directorul executiv Google, declară că eroul său este Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  Google 462 ori
<b>Eric Schmidt, directorul executiv Google, declară că eroul său este Steve Jobs</b>în cadrul unui interviu ce a avut loc anul trecut în luna octombrie, directorul executiv Google, Eric Schimdt ne-a oferit un răspuns foarte interesant la întrebarea prin care era invitat să își dezvăluie eroul său din industria tech. Schimdt a...

în cadrul unui interviu ce a avut loc anul trecut în luna octombrie, directorul executiv Google, Eric Schimdt ne-a oferit un răspuns foarte interesant la întrebarea prin care era invitat să își dezvăluie eroul său din industria tech. Schimdt a declarat că eroul său este nimeni altul decât Steve Jobs (Apple), răspuns pe care îl poate dă oricând fără ezitare (în jurul minutului 37).

Acesta a precizat că tot ceea ce Steve Jobs a realizat de-a lungul vieții sale a avut un impact uriaș asupra societății în care trăim, acesta fiind un model de urmat pentru toți dintre noi. De asemenea, în cadrul materialului video de mai jos remarcăm că Eric spune la un moment dat faptul că a avut plăcerea să îl cunoască personal pe Steve Jobs și să lucreze împreună cu acesta.

Astfel, deși cele două companii se aflau în competiție pe piață, Eric și Steve au reușit să păstreze o relație de prietenie bazată pe respect în principal. După cum ați aflat, chiar de curând s-au împlinit 5 ani de la debutul primei tablete iPad, device care fără contribuția lui Steve Jobs nu ar fi fost posibil. Care este eroul vostru?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×