Lenovo prezintă un difuzor inteligent, o vestă smart şi un asistent virtual, toate bazate pe AI: CAVA, daystAR şi SmartCast+

652 ori
<b>Lenovo prezintă un difuzor inteligent, o vestă smart şi un asistent virtual, toate bazate pe AI: CAVA, daystAR şi SmartCast+</b>Dacă tot a trecut un an de la momentul când Lenovo prezenta acel telefon care se îndoia şi devenea o brăţară, compania a plusat cu câteva concepte noi. Acestea au venit în cadrul evenimentului Tech World 2017 şi aflaţi că sunt bazate pe AI..

Dacă tot a trecut un an de la momentul când Lenovo prezenta acel telefon care se îndoia şi devenea o brăţară, compania a plusat cu câteva concepte noi. Acestea au venit în cadrul evenimentului Tech World 2017 şi aflaţi că sunt bazate pe AI..

Tot la Tech World anul trecut sosea acel telefon flexibil, dar şi pantofi inteligenţi. În acest an am luat contact cu CAVA, sau "Context Aware Virtual Assistant", un asistent virtual bazat pe deep learning şi care foloseşte tehnologii de înţelegere naturală a limbii pentru a administra întâlnirile din calendar, în funcţie de obiceiurile utilizatorului.

Apoi există şi un rival pentru Amazon Echo, cunoscut drept SmartCast+, care ar urma să facă mai mult decât să răspundă la comenzi vocale. Aparent e vorba despre un difuzor interactiv "extra inteligent", care va sosi cu recunoaştere a obiectelor şi sunetelor, dar şi funcţii AR cu ajutorul unui proiector integrat. Noutăţile se încheie cu DayStAR, un headset AR cu lentile de nouă generaţie şi un unghi de vizualizare de 40 de grade.

Ni se promite un "display optic" aici şi funcţionare independentă, fără PC sau smartphone. Totul se încheie cu un pic mai absurdă vesta smart, SmartVest pe numele său, care monitorizează activitatea cardiacă non stop, având 10 senzori textili.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×