LG Electronics se așteaptă la profituri record în primul trimestru al lui 2018; Ar fi cele mai mari cifre înregistrate din 2009 și până în prezent

1.373 ori
<b>LG Electronics se așteaptă la profituri record în primul trimestru al lui 2018; Ar fi cele mai mari cifre înregistrate din 2009 și până în prezent</b>În cursul zilei de ieri aflam cum a fost primul trimestru din 2018 pentru sud-coreenii de la Samsung, iar astăzi descoperim sub formă de estimări ale analiștilor și cum se prezintă rivalii de la LG la acest capitol. Firma sud-coreeană dezvăluie

După ce ieri aflam detalii despre rezultatele financiare obținute de către Samsung în primul trimestru al acestui an, astăzi este momentul să aflăm și cum s-a prezentat rivalul LG Electronics la acest capitol. De precizat faptul că avem momentan doar câteva cifre estimative din partea analiștilor și câteva așteptări ale companiei sud-coreene, rezultatele finale urmând a fi dezvăluite spre finalul lunii.

Potrivit acestor date, s-ar părea că primul trimestru din 2018 a fost unul record pentru LG Electronics, ba chiar cel mai bun din 2009 și până acum. Firma susține că profitul operațional din Q1 2018 a crescut cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut și că acesta este cel mai mare înregistrat din 2009 și până acum.

Analiştii afirmă că vânzările de televizoare OLED au crescut semnificativ, acum că Samsung nu se mai axeaza pe piaţa OLED şi promovează QLED-ul mai mult. Şi electrocasnicele LG s-au vândut foarte bine, dar punctul slab rămâne LG Mobile totuşi. Profitul pe intervalul ianuarie - martie este estimat la 1 miliard de dolari, iar un best seller vine din zona electrocasnicelor high end, Styler fiind un soi de dulap cu aburi pentru haine.

Pe de altă parte divizia LG Mobile ar urma să anunţe al patrulea trimestru consecutiv de pierderi din motive lesne de înțeles. Pentru perioada următoare se pregătește lansarea unui flagship nou cunoscut drept LG G7 ThinQ și de această dată sud-coreenii nu vor mai face compromisuri la nivel de procesor, optând pentru un Snapdragon 845.

Ecranul ar putea fi elementul asupra căruia se vor face sacrificii, existând zvonuri despre posibila implementare a unui nou tip de display numit M-LCD. La un moment dat s-a vehiculat și posibilitatea ca G7 să vină în variante cu ecran OLED și M-LCD, dar nu este nimic clar. Revenind la subiectul de astăzi, aflați că rezultatele finale pentru Q1 2018 vor fi dezvăluite pe final de lună aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×