Marshall lansează căştile Monitor Bluetooth cu o viaţă impresionată a bateriei de 30 de ore, suport Bluetooth aptX

979 ori
<b>Marshall lansează căştile Monitor Bluetooth cu o viaţă impresionată a bateriei de 30 de ore, suport Bluetooth aptX</b>Un nume foarte popular printre producătorii ce activează în industria muzicală este și Marshall, companie care tocmai ce a dezvăluit căștile Monitor Bluetooth care se remarcă printr-o viață impresionantă de autonomie ce se ridică la până 30 ore. Acestea

Marshall este un nume mare printre producătorii de echipamente muzicale şi le vedem inscripţia la orice concert mare rock. E ştiut faptul că au amplificatoare de calitate, dar şi sintetizatoare şi evident şi căşti. Au intrat chiar și în zona smartphone in ultimii ani, cu un telefon rock ‘n roll. Compania a anunţat in aceasta saptamana lansarea unei noi perechi de căşti profi din gama Monitor Bluetooth, care ar oferi 30 de ore de autonomie.

Marshall Monitor

Compania are în spate o experienţă de 55 de ani, reflectaţi într-un design trademark, cu produse de culoare neagră şi acoperite cu piele. Inserţii de metal auriu sau argintiu sunt alte trademarkuri ale firmei. Noile căşti Monitor au suport Bluetooth aptX, care va oferi un bitrate crescut la streaming de muzică. În plus acest standard va rezolva şi problemele cu desincronizările între audio şi video şi aduce și o acoperire de 9 metri.

Marshall Monitor

Încărcarea accesoriului se va face via microUSB şi avem şi jack de 3.5 mm pentru conectarea wired. Preţul acestui produs este de 250 de dolari şi căştile aduc drivere de 40 mm. Designul este de tip over ear şi nu on ear, dar formatul aminteşte de modelele Mid sau Major ale companiei. Construcţia e una rugged, deci perechea rezistă şi la purtarea la un concert mai dur.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×