Microsoft lucrează deja la o actualizare Apollo+ pentru Windows Phone 8

1.073 ori
<b>Microsoft lucrează deja la o actualizare Apollo+ pentru Windows Phone 8</b>După ce am aflat că pregătește o actualizare specială pentru Nokia Lumia 920 și HTC 8X, care le rezolva problemele cu rebooturile din senin, acum se pare că MS mai are un update în lucru. E vorba despre prima mare actualizare software pentru...

După ce am aflat că pregătește o actualizare specială pentru Nokia Lumia 920 și HTC 8X, care le rezolva problemele cu rebooturile din senin, acum se pare că MS mai are un update în lucru. E vorba despre prima mare actualizare software pentru Windows Phone 8, care este cunoscută deocamdată sub numele de cod Apollo+.

Acesta va fi de fapt un release de versiune 8.1 de fapt, care va adăuga câteva funcții care lipseau din varianta 8.0. Spre exemplu primim suport pentru rețele VPN și actualizări OTA, plus bug fixuri, spre exemplu pentru problema cu conexiunile WiFi. Se pare că actualizarea va sosi în trimestrul 1 al anului viitor și vom afla mai multe la Mobile World Congress 2013. Ce mi-aș dori eu de la Windows Phone 8? Având în vedere că am testat platforma cu puțin timp în urmă, aș dori un sistem de notificări REAL, un egalizator în playerul audio și o metodă mai eficientă de a da fast forward în melodii și clipuri.

în plus, probabil cea mai mare doleanța ar fi schimbarea totală a sistemului de multitasking, care să ne permită să închidem din aplicații și să nu fie nevoie să intrăm în fiecare din ele și să apăsăm Back pentru a le închide. și poate o ultimă cerința: aplicații Google în Windows Phone Store, unde nu avem nici măcar un YouTube, Gmail sau Google Maps decent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×