Microsoft s-ar putea să pregătească o tastatură specială pentru Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.106 ori
<b>Microsoft s-ar putea să pregătească o tastatură specială pentru Windows Phone 8</b>Microsoft o ia într-un fel de la zero cu Windows Phone 8. Mă refer la faptul că nu are o bază de telefoane cu sistemul său de operare și un market de aplicații bine pus la punct cum este în cazul Google - Android și Apple - iOS. &nbsp; Totuși,...

Microsoft o ia într-un fel de la zero cu Windows Phone 8. Mă refer la faptul că nu are o bază de telefoane cu sistemul său de operare și un market de aplicații bine pus la punct cum este în cazul Google - Android și Apple - iOS.

Totuși, se lucrează la foc automat pentru Windows Phone 8. O imagine a scăpat pe web și pare a ne arăta o tastatură mai specială pe care compania americană o are în dezvoltare. Ai avea acces la toate tastele într-un mod mai facil, să poți scrie cu o singură mână.

Mi-aș dori să văd ceva similar pe tablete, unde-i destul de greu la un device de 10 inch să ajungi cu degetele pe toată tastatura qwerty touch.

Vouă cum vi se pare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×