Microsoft s-ar putea să pregătească o tastatură specială pentru Windows Phone 8

1.201 ori
<b>Microsoft s-ar putea să pregătească o tastatură specială pentru Windows Phone 8</b>Microsoft o ia într-un fel de la zero cu Windows Phone 8. Mă refer la faptul că nu are o bază de telefoane cu sistemul său de operare și un market de aplicații bine pus la punct cum este în cazul Google - Android și Apple - iOS. &nbsp; Totuși,...

Microsoft o ia într-un fel de la zero cu Windows Phone 8. Mă refer la faptul că nu are o bază de telefoane cu sistemul său de operare și un market de aplicații bine pus la punct cum este în cazul Google - Android și Apple - iOS.

Totuși, se lucrează la foc automat pentru Windows Phone 8. O imagine a scăpat pe web și pare a ne arăta o tastatură mai specială pe care compania americană o are în dezvoltare. Ai avea acces la toate tastele într-un mod mai facil, să poți scrie cu o singură mână.

Mi-aș dori să văd ceva similar pe tablete, unde-i destul de greu la un device de 10 inch să ajungi cu degetele pe toată tastatura qwerty touch.

Vouă cum vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×