Samsung Galaxy Note 7 în varianta recondiționată apare în fotografii; vine cu baterie de 3200 mAh

4.460 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 în varianta recondiționată apare în fotografii; vine cu baterie de 3200 mAh</b>Iată că la scurt timp după confirmarea Samsung cu privire la faptul că într-adevăr are în plan lansarea de terminale Galaxy Note 7 recondiționate în anumite regiuni de pe piață, apar și primele fotografii cu această unitate. Primul și cel mai important

Nu demult cei de la Samsung au confirmat faptul că într-adevăr doresc lansarea de terminale Galaxy Note 7 recondiționate în anumite țări emergente, dar și să ofere astfel de handset-uri ca telefoane de schimb pe timpul reparațiilor suferite de device-urile clienților. Astăzi, direct din Vietnam sosesc o serie de fotografii reale cu această versiune refurbished a lui Note 7, model care din punct de vedere al design-ului este identic cu cel standard.

Galaxy Note 7 reconditionat

Un lucru care se schimbă totuși este capacitatea bateriei problemă care acum este o unitate de 3200 mAh vs 3500 mAh pe ediția lansată anul trecut. Cel mai probabil, sud-coreenii au optat pentru o baterie cu dimensiuni mari reduse - una care nu va fi la fel de înghesuită la interiorul device-ului precum unitatea originală.

Galaxy Note 7 reconditionat  Galaxy Note 7 reconditionat

Din investigația Samsung a ieșit la iveală faptul că numeroasele explozii au avut de-a face cu o eroare de producție a bateriei despre care puteți citi mai multe aici. Revenind la imagini, mai remarcăm și noul număr de serie și anume N935F. Pe varianta standard este vorba despre N930F, așadar avem într-adevăr de-a face cu o variantă nouă, una recondiționată în cazul de față ce-i drept.

Rămâne de văzut dacă și România se va afla pe lista țărilor unde Samsung plănuiește să vândă această variantă de Note 7 și desigur suntem curioși cu cu privire la prețul de comercializare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×