Huawei lucrează la un asistent vocal destinat doar publicului chinez

709 ori
<b>Huawei lucrează la un asistent vocal destinat doar publicului chinez</b>Potrivit unui nou raport marca Bloomberg, se pare că Huawei ia în considerare dezvoltarea unui asistent virtual destinat strict pieței chineze, regiune unde doar Siri este disponibil în această limbă. Nici Amazon Alexa și nici Google Assistant nu oferă

În vreme ce pe piața americană cei de la Huawei se pregătesc de livrarea phablet-ului Mate 9 alături de asistentul virtual Amazon Alexa, se pare că pentru publicul chinez această companie are în plan dezvoltarea unui AI de la zero. Informația de față sosește prin intermediul unui raport marca Bloomberg ce citează câteva surse apropiate de către firma asiatică.

Nu este totuși prima dacă când se face referire la un asistent vocal Huawei, cu doar o lună în urmă chiar Richard Yu (CEO Huawei), fiind cel care a dezvăluit în cadrul unei sesiuni de presă acest plan de a dezvolta un asistent vocal destinat doar pentru utilizatorii din China. 

Sosirea unui asemenea asistent vocal ar fi cu siguranță apreciată de către consumatori pe o piață unde doar Siri este disponibil în limba chineză și asta desigur doar pe produsele celor de la Apple. Aparent, acest viitor asistent vocal asiatic va fi introdus pentru a suporta un ecosistem de aplicații, jocuri și servicii pe care Huawei deja le dezvoltă în țara natală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×