Un teaser proaspăt postat de Google pe Instagram face aluzie la debutul lui Pixel 3 Ultra cu cameră duală în spate!

1.384 ori
<b>Un teaser proaspăt postat de Google pe Instagram face aluzie la debutul lui Pixel 3 Ultra cu cameră duală în spate!</b>În așteptarea lansării lui Google Pixel 3 și Pixel 3 XL de pe data de 9 octombrie iată că cei de la Google continuă campania de teasing, zi în care vedem pe pagina de Instagram Made by Google o fotografie tare interesantă în care își face

Cu mai puțin de o săptămână ramasă până la evenimentul de lansare Google pentru smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL iată că celebra firmă continuă campania de teasing cu un material foarte interesant. Imaginea pe care o vedeți mai sus a fost postată pe contul de Instagram "Made by Google" și face aluzie atât la un smartphone Pixel Mini, dar și la un uriaș terminal pe care leak-urile l-au numit Pixel 3 Ultra.

Pixel 3

Ce vedem aici par a fi o serie de machete, cea mai interesantă fiind ultima din dreapta care prezintă o dotare inedită pentru gama Pixel și anume o cameră duală. Aceasta este vizibilă odată ce dăm zoom și umblăm puțin la luminozitate, moment în care vedem și decupajul circular din spate asociat scanner-ului de amprente. 

Pixel 3 Ultra

Ideea unui astfel de smartphone ar fi pe placul fanilor Pixel, dar în ecuație apare și posibilitatea ca cei de la Google să facă puțin trolling înaintea evenimentului de lansare pentru a vedea ce părere are publicul. Se dorește crearea unui hype extra pentru evenimentul ce are loc pe 9 octombrie și ce-i drept vorbind, prin această imagine postată pe Instagram s-a reușit captarea atenției.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×