Lumia 1030 și Lumia 750 sunt două dintre smartphone-urile anulate de Microsoft; le vedem astăzi în imagini pentru presă

1.516 ori
<b>Lumia 1030 și Lumia 750 sunt două dintre smartphone-urile anulate de Microsoft; le vedem astăzi în imagini pentru presă</b>Din când în când, în mediul online își mai fac apariția și imagini ale unor smartphone-uri anulate, lucru ce se întâmplă și astăzi. Vedem două dintre terminalele la care Microsoft a decis să renunțe din motive știute numai de ei, modele ce cu siguranță

Unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri Windows Phone de pe piață a fost cu siguranță modelul Lumia 1020, cameraphone lansat în vara anului 2013 care impresiona printr-o cameră foto de 41 megapixeli cu optică Carl Zeiss, sistem de stabilizare optică și tehnologie PureView. Deși fanii au tot așteptat lansarea unui succesor demn pentru acest smartphone, el nu a mai venit chiar și în ciuda interesului ridicat din jurul său.

Microsoft Lumia 1030

Asta nu a însemnat însă că Microsoft nu pregătea un asemenea model, ba chiar era pe cale să îl lanseze, dar din varii motive el a ajuns să fie anulat într-un final. Astăzi, @evleaks ne prezintă o imagine în care acest proiect numit Microsoft Lumia 1030 se lasă admirat. Din câte remarcăm, acesta păstra un design familiar modelelor Lumia din acea vreme, dar pare să fi optat pentru o carcasă metalică, sau pentru o nuanță ce imita acest material.

Camera foto principală ar fi fost reprezentată de către un senzor PureView de 50 megapixeli cu lentile Carl Zeiss, iar restul dotărilor ar fi inclus un procesor quad-core, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare + slot microSD și un display de 5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie AMOLED.

Microsoft Lumia 750

Pe lângă acest model, astăzi iese la iveală și un alt terminal Microsoft anulat - și anume Lumia 750. Acesta era destinat segmentului mid-range, sosind cu un display HD de 5 inch, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și cu 8 GB spațiu intern de stocare. La pachet s-ar fi aflat și o cameră foto principală de 8 megapixeli. 

Cum Microsoft a decis să renunțe la gama Lumia, șansele să îl mai vedem pe Lumia 1030 au dispărut complet din ecuație, dar putem spera ca Nokia să vină la un moment dat pe piață cu un cameraphone veritabil acum că poate produce din nou smartphone-uri prin intermediul celor de la HMD Global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×