Microsoft Surface Pro 5 ar urma să vină cu display 4K; aflăm și alte posibile specificații

809 ori
<b>Microsoft Surface Pro 5 ar urma să vină cu display 4K; aflăm și alte posibile specificații</b>În această vară am aflat că Microsoft Surface Pro 5 ar putea aduce la interior procesoare Intel Kaby Lake și ar urma să existe variante cu până la 16 GB memorie RAM. Astăzi apar noi detalii despre pachetul hardware pe care acest dispozitiv hibrid îl va

În vara acestui an am aflat printre altele și faptul că viitoarea tabletă hibrid Microsoft Surface Pro 5 ar urma să includă la pachet noua generație de procesoare Intel Kaby Lake. Astăzi descoperim și alte dotări hardware pe care acest produs le-ar putea aduce la pachet, în prim-plan aflându-se display-ul ce ar putea face trecerea la o rezoluție 4K Ultra HD.

Se pare că design-ul nu va suferi schimbări majore, focusul fiind pus pe partea hardware. Aparent, vom primi variante cu până la 512 GB de stocare SSD, 16 GB memorie RAM, porturi USB Type-C și Thunderbolt dar și un nou stylus Surface Pen a cărui baterie se va putea încărca wireless prin intermediul unui dock magnetic inclus în pachetul de retailer alături de tabletă și desigur de tastatura qwerty. 

Printre dotările mai inedite se numără și prezența unui scanner de amprente integrat direct în display, o tehnologie despre care am mai auzit de-a lungul timpului prin intermediul unor brevete. Încă nu este clar când va fi lansată oficial tableta Microsoft Surface Pro 5, dar zvonurile indică că acest lucru se va întâmpla în primul trimestru al anului viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×