MWC 2018: Allview dezvăluie noutăţi în Barcelona - asistentul AVI evoluează, vedem şi o boxă inteligentă cu display, View Bass

1.490 ori
<b>MWC 2018: Allview dezvăluie noutăţi în Barcelona - asistentul AVI evoluează, vedem şi o boxă inteligentă cu display, View Bass</b>Allview a avut propriul stand în cadrul MWC 2018 în Barcelona şi cu această ocazie am aflat şi ce noutăţi ne pregăteşte firma locală pentru această primăvară şi vară. Aflăm ce e nou legat de AVI, dar şi detalii despre o boxă inteligentă a companiei..

Allview a avut propriul stand în cadrul MWC 2018 în Barcelona şi cu această ocazie am aflat şi ce noutăţi ne pregăteşte firma locală pentru această primăvară şi vară. Aflăm ce e nou legat de AVI, dar şi detalii despre o boxă inteligentă a companiei, care integrează un display. Toate acestea mai jos.

Allview a prezentat un nou concept smart bazat pe asistentul vocal AVI, în care pot fi integrate până la 100 de limbi. Noua variantă a asistentului va permite controlarea aparatelor electronice din locuinţe, folosind un smart controller realizat de echipa de cercetare şi dezvoltare a companiei. Acest smart controller se poate monta în prizele din locuinţe şi se va controla cu ajutorul device-urilor smart Allview.

Allview lucrează şi la noi funcţii care îi vor permite utilizatorului să facă comenzi prin AVI de servicii şi produse. În zona hardware şi-a făcut apariţia la standul Allview de la MWC 2018 un prototip de boxa inteligentă cu display integrat, pe numele său View Bass. Allview View Bass şi AVI vor fi interconectate, iar utilizatorul poate solicita asistentului să redea clipuri pe YouTube, să sune persoane sau să le trimită mesaje.

MWC 2018: Allview dezvăluie noutăţi în Barcelona - asistentul AVI evoluează, vedem şi o boxă inteligentă cu display, View Bass

Un plus este şi capacitatea de apelare video a celor dragi, iar de aici deduc faptul că boxa are şi o cameră frontală. Mai mult de atât difuzorul se conectează la televizor şi termostat fără probleme. Allview View Bass este cel care duce AVI la un nou nivel, cel al unui asistent cu adevărat inteligent. Allview a avut la MWC 2018 şi un stand interactiv prin care vizitatorii au putut testa AVI în 11 limbi, de la română şi engleză la spaniolă, poloneză, germană şi sârbă, cu ajutorul handset-urilor Allview.

Aşteptam acum şi extra teasere Allview X5 Soul :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×