Allview prezintă o nouă versiune de asistent vocal AVI şi anunță demararea unei campanii TV de promovare a sa

2.110 ori
<b>Allview prezintă o nouă versiune de asistent vocal AVI şi anunță demararea unei campanii TV de promovare a sa</b>În această săptămână compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unei noi versiuni de asistent vocal AVI, actualizare ce ne aduce câteva funcții interesante. Printre acestea se numără și posibilitatea de a deschide orice aplicație de pe

AVI, asistentul vocal al celor de la Allview a primit în această săptămână o actualizare, la o nouă versiune, care îi imbunătăţeste experienţă. Asistentul a debutat pe telefoanele X4 Soul Infinity şi avem şi noi în teste două telefoane ce vin cu deja celebrul asistent în limba romană. Hai să vedem totuşi care sunt noutăţile.

După realizarea update-ului din Play Store, AVI va putea deschide orice aplicaţie de telefon prin comandă vocală. Veţi putea rosti "Deschide Facebook" pentru a porni aplicaţia de socializare de exemplu. Poate şi porni sau opri lanterna telefonului şi va învăţa continuu de la utilizator şi din experienţele trecute. Poate acum şi trimite mesaje prin Whatsapp şi realiza postări pe Facebook, tot prin comenzile voastre.

Apelurile şi mesajele pot fi acum iniţiate şi trimise de pe oricare dintre cele două SIM-uri de pe smartphone, după ce până acum putea doar suna contacte din agendă. Allview a demarat şi o nouă campanie TV pentru produsele X4 Soul Infinity, cu asistentul AVI la bord. Reclama poate fi privită mai sus şi o veţi vedea în perioada următoare pe 18 canale TV. În spot vedem diferite situaţii în care AVI poate ajuta utilizatorul şi diferite segmente de public care utilizează şi beneficiază de experienţa asistentului.

Trebuie spus că AVI este disponibil în acest moment pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity şi X4 Soul Vision. Odată cu data de 3 noiembrie, aceste două serii de telefoane X4 Soul Infinity Life, Speed, Nice, Z (Bokeh) şi X4 Soul Vision vor fi disponibile şi la Altex, Flanco, eMAG.ro şi Telekom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×