Iată la ce teste de rezistență este supus Vernee Apollo Lite înainte de a ieși pe porțile fabricii

1.557 ori
<b>Iată la ce teste de rezistență este supus Vernee Apollo Lite înainte de a ieși pe porțile fabricii</b>Compania Vernee a fost una dintre primele de pe piață ce a venit cu un smartphone cu 6 GB memorie RAM, acesta fiind nimeni altul decât Apollo. La scurt timp însă a fost dezvăluită și o variantă Lite, dar în ciuda acestei denumiri ale sale, telefon adoptă

În portofoliul celor de la Vernee regăsim de aproximativ două săptămâni la precomandă și smartphone-ul Apollo Lite, terminal care în ciuda denumirii sale reușește să ofere un pachet hardware de excepție pus în raport cu prețul său de comercializare. Astăzi, compania producătoare ține să ne prezinte la ce teste de rezistență este supus smartphone-ul de față, înainte de a ieși pe porțile fabricii.

Avem parte de un clip de prezentare în care vedem toate procesele efectuate de către Vernee. În primul rând, modelul Apollo Lite este introdus într-o mașinărie specială prin care se testează rezistența carcasei din metal la uzură. Practic, aparatul copiază mișcările pe care le realizăm zilnic, și anume introducerea, respectiv scoaterea telefonului din buzunar. 

Mai apoi, compania trimite smartphone-ul la următorul aparat de pe listă ce repetă introducerea/scoaterea cablului USB Type-C de nenumărate ori. Există și un test de îndoire care simulează acele situații în care avem telefonul în buzunarul de la spate și ne așezăm pe o bancă. De asemenea, Vernee testează și longevitatea butoanelor fizice de volum și unlock, acestea fiind apăsate de către un aparat special.

Nu lipsesc de pe listă nici testele de rezistență la căzături, acestea fiind realizate tot de către mașinării automatizate. Toate acestea procese pot fi urmărite în clipul video de mai jos. După cum probabil știți deja, smartphone-ul de față ne încântă prin al său display Full HD de 5.5 inch, prin procesorul deca-core MediaTek Helio X20 și prin chip-ul de 4 GB memorie RAM regăsit la interior.

Avem 32 GB de stocare + slot microSD, o cameră foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 3180 mAh. Prețul său este de 229.99 dolari, iar mai multe detalii puteți afla de pe site-ul oficial vernee.cc.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×