Noi imagini cu MacBook Pro ajung pe web înaintea evenimentului de mâine; iată cum se prezintă Magic Toolbar

Autor:  | Publicat în:  Apple 838 ori
<b>Noi imagini cu MacBook Pro ajung pe web înaintea evenimentului de mâine; iată cum se prezintă Magic Toolbar</b>Pentru data de 27 octombrie cei de la Apple ne pregătesc un nou eveniment de presă, unul în cadrul căruia este de așteptat să vedem upgrade-uri aduse modelelor Mac. De la MacBook, iMac și până la Mac Mini, toate aceste dispozitive ne vor aduce la

Cei de la Apple ne pregătesc un eveniment special pentru data de 27 octombrie, conferință în cadrul căruia vom vedea noutăți pentru seria de produse Mac. Ne referim aici la seria MacBook, iMac, dar și la un nou Mac Mini ce este așteptat să aducă un upgrade interesant la capitolul hardware. Până mâine însă, privim asupra unor imagini cu noul MacBook Pro proaspăt sosite pe web și afișate mai jos.

Apple MacBook Pro

Acest notebook va beneficia de un panou touch OLED plasat în partea de sus a tastaturii, panou pe care cei de la Apple ar urma să îl denumească 'Magic Toolbar'. De aici vom putea controla diferite acțiuni, și aparent avem și un senzor Touch ID integrat în colțul din dreapta a acestui panou, element ce va fi util pentru deblocarea notebook-ului, dar și pentru realizarea de plăți prin intermediul serviciului Apple Pay.

Din punct de vedere al design-ului, noul MacBook Pro pare a fi destul de similar cu modelele deja existente pe piață, dar ne așteptăm să vedem un produs ceva mai subțire de această dată. Este posibil ca tastatura să adopte un mecanism identic cu cel aflat pe MacBook 12, iar ca elemente de conectivitate așteptăm porturi USB Type-C și un jack audio 3.5 mm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×