Nokia anunță extinderea campusului din Timișoara unde se găsește cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare telecom din România!

973 ori
<b>Nokia anunță extinderea campusului din Timișoara unde se găsește cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare telecom din România!</b>Un anunț foarte important a sosit astăzi din partea Nokia România care a dezvăluit extinderea campusului din Timișoara, locație unde investițiile totale au atins suma de 73 milioane. Departamentul Cercetare și Dezvoltare proaspăt dezvăluit va

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi dimineață în Timișoara, cei de la Nokia au anunțat extinderea campusului din acest oraș prin intermediul celui mai mare centru de cercetare și devoltare din industria de telecomunicații din România. Aici se dezvoltă tehnologii broadband wireless care ulterior sunt aplicate în diverse domenii, de la Internet of Things și până la noile tehnologii de comunicații mobile.

Aflăm că noul campus Nokia din Timișoara va avea astfel o suprafață de 27.000 metri pătrați, investiția totală fiind de peste 73 milioane de euro. În acest moment peste 1300 angajați lucrează în acest campus, număr din care 600 sunt ingineri în departamentul R&D proaspăt inaugurat acum, iar 700 specialiști din centrul global de operare de rețele, deschis în prima etapă de relocare a echipei din Timșoara - în decembrie 2015.

Ni se dezvăluie că cea de-a 3-a și totodată utima etapă de relocare a echipei în Nokia Campus va fi finalizată în prima jumătate a anului 2018 și că în prezent Nokia România are 1.600 angajați. Campusul Nokia găzduiește și unul dintre cele mai mari centre de operare de rețele multi-vendor și cu tehnologii multiple, care oferă servicii cu valoare adăugată 24 ore și 7 zile pe săptămână, în 7 limbi, deservind clienți cheie din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie, SUA și multe altele. 

Nokia a mai anunțat că până la finalul anului vor fi deschise în total 300 de noi job-uri, 100 dintre acestea în echipele de R&D pe posturi de "software development engineer" și "system integration & verification engineer". Celelalte 200 posturi vor fi oferite în echipa de servicii pentru poziții de "project management" și "service engineer". 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×